Jobber

Jobber

Ansatt i F&H

F&H-konsernet har i dag mer enn 250 ansatte, som designer, utvikler, kjøper inn, markedsfører, selger, pakker og distribuerer Skandinavias største vareutvalg innenfor kitchen, living & dining.

De årlige trivselsundersøkelsene viser at medarbeiderne er stolte av å jobbe i F&H. Vi elsker å gjøre andre glad – kundene, leverandørene, kollegene – derfor har flere medarbeidere jobbet hos oss i mange år og opparbeidet bred erfaring og mye kunnskap fra våre ulike avdelinger.

F&H er et konsern i vekst, og vi ansetter stadig nye medarbeidere. Derfor er vi konstant på utkikk etter engasjerte og dyktige personer.

Det følger mange personalgoder med å være ansatt i F&H, og "ordentlighet" er en sentral kjerneverdi i arbeidsdagen både internt og eksternt.

Hvis du kunne tenke deg å jobbe i et konsern i stadig utvikling, der du må holde fotfestet samtidig som du har mange baller i luften, og hvis du synes at kvalitet er viktig og det ikke finnes noe bedre enn isenkram og designerprodukter – ja, da må du gjerne søke en ledig stilling eller sende en uoppfordret søknad til HR-avdelingen på e-postadressen: 

hr-afd@fh-as.dk

Sjekk eventuelt også F&Hs kjerneverdier

Se ev. aktuelle jobber her