Om F&H

Cookies på fh-as

Formålet med å bruke cookies (informasjonskapsler) på nettstedet:Intern / FørstepartscookiesEkstern / Tredjepartscookies
Teknisk funksjonalitetJaNei
TrafikkmålingJaJa
Annonseavvikling (frekvens, brukermåling o.l.)NeiNei
Atferdsbasert individuelt målrettet annonseringNeiNei


Eieropplysninger
Dette nettstedet drives av:
F&H of Scandinavia A/S
Gl. Skivevej 70
DK-8800 Viborg
Tlf. +45 8928 1300
E-post: info@fh-as.dk

Cookies
Dette nettstedet benytter cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for å gjenkjenne datamaskinen din ved senere besøk. Vi lagrer ingen personopplysninger i våre cookies og de kan ikke inneholde virus.

Slik sletter du cookies
Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Cookies som brukes på fh-as
Førstepartscookies

Øktbasert cookie
Navn: ASP.NET_SessionId
Levetid: 20 minutter eller når du lukker vinduet.
Beskrivelse: Denne cookien logges anonymt for trafikkanalyse.

__utma, __utmb, __utmc, __utmz
Navn: Google Analytics
Levetid:
Beskrivelse: Brukes til anonym trafikkanalyse
Retningslinjer for personvern: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Forhåndsvisning av 1. mars 2012-utgave: http://www.google.com/policies/privacy/preview/

Dynamicweb
Navn: VisitorID og VistDate
Levetid: 1 år
Beskrivelse: Brukes til trafikkanalyse

Husk meg hele dagen-cookie
Navn: .ASPXFORMSAUTH
Levetid: 600 min
Beskrivelse: Cookien sørger for at det holder å logge seg på én gang om dagen hvis du krysser av for "Husk meg hele dagen".

Sortiment ordreblokk-cookie
Navn: USESORTIMENTBLOCK
Levetid: 7 dager
Beskrivelse: Cookien sørger for at din avkryssing for ordreblokk via sortimentslisten lagres til neste gang. Avkryssingen vises bare hvis du har et sortiment hos F&H.

Tredjepartscookies

_AVESTA_ENVIRONMENT
Navn: MailChimp cookie
Levetid: 20 minutter eller når du lukker vinduet PREF
Navn: Google Search-innstillinger
Levetid: 2 år
Beskrivelse: Brukes ikke, men er på en eller annen måte knyttet til Google Analytics og er en standardcookie opprettet av google.com
Retningslinjer for personvern: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Forhåndsvisning av 1. mars 2012-utgave: http://www.google.com/policies/privacy/preview/

Visitor_INFO1_LIVE
Navn: YouTube-cookie
Levetid: 8 måneder
Beskrivelse: Brukes ikke av oss, men av YouTube (Google), som du kan lese mer om i deres retningslinjer for personvern. Retningslinjer for personvern: http://www.youtube.com/t/privacy

Bruk av personopplysninger
Personopplysninger videreformidles aldri til tredjepart. Vi samler aldri personopplysninger uten at du selv har gitt oss disse opplysningene ved registrering, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse eller lignende. Her samles opplysninger om navn, adresse, postnummer og e-post. Personopplysninger brukes til å gjennomføre det kjøpet eller den servicen som opplysningene er innhentet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personopplysninger
Hvis du ønsker tilgang til opplysningene som er registrert om deg hos F&H of Scandinavia A/S, skal du sende e-post til nar@fh-as.dk eller ringe 8928 1348. Er det registrert feil data eller du har andre innsigelser, kan du henvende deg til samme sted. Du har rett til å få vite hvilke opplysninger som er registrert om deg, og du kan nekte en registrering i henhold til personopplysningsloven.

Beskyttelse av personopplysninger
Ifølge personopplysningsloven skal dine personopplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer personopplysningene om deg på datamaskiner med begrenset tilgang. Disse er plassert på overvåkede steder, og sikkerhetstiltakene våre blir løpende kontrollert for å avgjøre om brukeropplysningene håndteres forsvarlig samtidig som vi hele tiden tar hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverføring via Internett. Det betyr at det kan være en risiko for at andre uberettiget tiltvinger seg adgang til opplysninger når data sendes og oppbevares elektronisk. Du oppgir derfor dine personopplysninger på eget ansvar. Personopplysninger oppbevares så lenge det er nødvendig for å kunne yte god service. Den raske utviklingen av Internett betyr at det kan bli nødvendig å endre vår behandling av personopplysninger. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre de nåværende retningslinjene for behandling av personopplysninger. Gjør vi det, vil vi selvfølgelig korrigere datoen for "sist oppdatert" nederst på siden. Hvis det skulle bli vesentlige endringer, gir vi deg beskjed i form av en synlig melding på nettstedet vårt. I den utstrekning det behandles personopplysninger om deg, har du ifølge personopplysningsloven rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som gjelder deg. Hvis det viser seg at de opplysningene eller dataene som behandles om deg, er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve at de korrigeres, slettes eller blokkeres. Du kan når som helst si nei til at opplysninger om deg gjøres til gjenstand for behandling. Du kan også når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Du kan klage på behandlingen av opplysninger og data om deg. Klagen sendes til Datatilsynet.



Sist oppdatert 27.05.2015