Om F&H

Zone Denmark er kjøpt opp av F&H

F&H overtok 1. august 2018 alle aktiviteter i merkevaren Zone Denmark, og sementerer dermed igjen sin posisjon som Skandinavias absolutte ledende merkevare og handelshus innenfor sitt område. 

Zone Danmark har de seneste årene blitt forvandlet fra leverandør av konvensjonelt baderomstilbehør til en unik designmerkevare. Design-DNA-et har blitt utviklet, kolleksjonene er redusert med nesten 40 %, og samarbeidet med eksterne danske designere er intensivert. I tillegg er det lagt økt innsats i salgsstøttende materiell til butikkene, slik at produktene blir selvforklarende for forbrukeren.

Initiativene har virket. Både i 2016 og 2017 har Zone Denmark vokst med 25 % i året, og merkevaren har vunnet seks internasjonale designpriser – inkludert tre Red Dot Awards – og har nettopp mottatt 4 nominasjoner til German Design Awards.

Administrerende direktør Knud Lomborg sier: «Vi har fulgt utviklingen i Zone Denmark de seneste sesongene og ser det som et ideelt supplement til vår eksisterende palett med merkevarer. Det er ikke bare virksomheten vi overtar, men heldigvis også teamet med dyktige og kompetente medarbeidere. Vi forventer at vi med vår samlede kompetanse kan intensivere reisen som merket har vært på, til glede for både ansatte, virksomheten og ikke minst kundene våre.       

Zone Danmark har blitt drevet av et annet firma i Viborg, Bovictus A/S, og aktivitetene samles nå i hovedkontoret til F&H i Viborg, bare noen få kilometer fra Zone Denmarks gamle adresse.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
Adm. direktør Knud Lomborg, e-post kl@fh-as.dk eller 8928 1300

 

DK-pressemelding

GB-leverandørinfo