Om F&H

F&H Personvernerklæring (GDPR)

F&H-koncernen er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger.

F&H of Scandinavia A/S
Trollåsveien 34, N-1414 Trollåsen
E-post: persondata@fh-as.dk

Telefon +47 400 05 988
Org.nr. 931 464 337

Når du handler hos oss, behandles følgende personopplysninger:

  • Når du kjøper en vare hos oss, trenger vi kundeinformasjon om deg for å kunne ekspedere ordren og levere varen.
  • Disse opplysningene er firmanavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kontaktperson, leveringsadresse, organisasjonsnummer og bankopplysninger.
    Opplysningene kommer vanligvis fra deg som kunde i forbindelse med kjøpet.
  • Vi oppbevarer personopplysningene dine så lenge du har et kundeforhold hos oss. I samsvar med regnskapsloven skal opplysningene lagres i minimum fem år etter faktureringen.


Når du selger noe til oss, behandles følgende personopplysninger:

  • For å kunne registrere et varekjøp hos deg, trenger vi leverandørinformasjon om deg.
  • Disse opplysningene er firmanavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kontaktperson, leveringsadresse, organisasjonsnummer og bankopplysninger.
  • ​Opplysningene kommer vanligvis fra deg som leverandør i forbindelse med kjøpet.
  • Vi oppbevarer personopplysningene dine så lenge du har et kundeforhold hos oss. I samsvar med regnskapsloven skal opplysningene lagres i minimum fem år etter kjøpet.


Når du søker jobb hos oss, behandles følgende personopplysninger:

  • For å eventuelt kunne ansette deg trenger vi informasjon i forbindelse med rekrutteringen.
  • Disse opplysningene er navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, forrige stilling, utdannelse, vitnemål, anbefalinger, bilde og arbeidserfaring.
  • Opplysningene kommer fra deg som jobbsøker i forbindelse med en oppfordret eller uoppfordret rekruttering.
  • Vi lagrer personopplysningene dine i inntil seks måneder etter at vi har mottatt søknaden.


Endringer av opplysninger

Personvernforordningen gir deg en rekke rettigheter for vår behandling av opplysninger om deg. Hvis du vil at vi skal oppdatere, endre eller slette personopplysningene som vi har registrert om deg, ønsker innsyn i personopplysningene vi behandler eller hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss på persondata@fh-as.dk

Du kan lese mer om dine rettigheter i Datatilsynets veiledning for de registrertes rettigheter, som du finner på www.datatilsynet.no

F&H personvernerklæring ble utarbeidet 25. mai 2018.