Merkevarer

Blomsterbergs

Blomsterbergs bageudstyr

Blomsterbergs

Blomsterbergs sanselige univers

Bare tre år etter at Mette Blomsterberg var ferdig utdannet konditor ved Kransekagehuset i København, vant hun bronsemedalje i konditor-VM i Lisboa og bekreftet med det at hun hadde funnet sin rette hylle i livet. I 1995 startet Mette Blomsterberg egen kafé og konditori i Ny Carlsberg Glyptoteket, som nok er spesielt kjent blant forbrukerne som et av opptaksstedene for hennes populære TV-programmer ”Det søde liv”.

Siden den gang har hun gjentatte ganger bevist at hennes sublime kompetanse og forståelse for hva forbrukerne etterspør strekker seg langt ut over konditorfaget.

Slik har Mette Blomsterberg kontinuerlig sådd nye frø og sett dem vokse og bli til selvstendige, men likevel sammenhengende grener under varemerket Blomsterbergs.

Det har blitt mange bokutgivelser, foredrag og konditorkurs, åpning av kake- og dessertbutikken "Blomsterbergs" i Grønnegade i sentrum av København, TV-programmer, åpning av "Blomsterbergs Café" i Lyngby, og ikke minst har hun i samarbeid med F&H utviklet, produsert og lansert sin egen serie med kjøkken- og bakeutstyr.

Med produktserien "Blomsterbergs" er bakeprodukter og -tilbehør blitt hevet opp til en kvalitet som brukes blant profesjonelle, men som likevel er tilpasset alle som elsker å bake.

www.metteblomsterberg.no