Merkevarer

Södahl

Södahl

Södahl

– dansk design siden 1963

Södahl er et 100 % dansk merke som utvikler produkter til hjemmet med vakre mønstre i gode kvaliteter og med høy funksjonalitet.

I Skandinavia er det lange tradisjoner for å bruke tekstiler i hjemmet, spesielt stoffer i naturlige materialer som bomull, lin og ull. Tekstilene er effektive virkemidler for å oppnå spennende kontraster med farger, og for å tilføre vakre mønstre i et ellers enkelt interiør. Vanligvis er den nordiske fargepaletten holdt i lyse, dempede nøytrale farger, men nettopp danskenes forkjærlighet for grafisk design og kunst tilfører spennende kontrastfarger og iøynefallende designeffekter til interiøret, slik at hjemmet blir unikt og personlig.

Södahl ønsker å tilby en moderne og attraktiv kolleksjon som inspirerer forbrukerne til å fornye hjemmet. Sortimentet oppdateres fortløpende med nye produkter som er designet i tråd med tidens trender for interiør og mote. Södahls historie og lange ekspertise innen tekstilproduksjon sørger for at vi fokuserer på kvalitet. Med Södahl får man moderne design i bærekraftige materialer med praktiske funksjoner og høy bruksverdi. Södahls skal tåle å brukes hver dag!

Södahl har en tydelig holdning til bærekraftige, økologiske tekstiler produsert på en ansvarlig måte.

Hos Södahl arbeider vi bare med den mest ambisiøse miljømerkingen for tekstiler, nemlig GOTS (Global Organic Textile Standard). Her stilles det krav til både råvaren, produksjonen og de menneskelige og miljømessige forhold som varene produseres under. Det mener vi er den beste måten å garantere forbrukeren et økologisk og bærekraftig produkt på.

www.soedahl.com